CNS Cleaning geeft glans aan uw bedrijf of woning

Welkom bij CNS cleaning

CNS cleaning is een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van schoonmaak, glasbewassing en gevelreiniging. Wij zijn al meer dan 10 jaar actief voor vele bedrijven én particulieren in Gelderland en Overijssel. Onze dienstverlening biedt u veel gemak. We dragen zorg voor een schone werkomgeving, een onderhouden pand en een representatief kantoor of winkel. Wij verzorgen de schoonmaak en glasbewassing in een grote regio, onder andere in: Zutphen, Warnsveld, Lochem, Ruurlo, Deventer, Winterswijk, Diepenheim en Goor.
Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

neem contact met ons op

Schoonmaak van kantoren

Een schoon kantoor is onmisbaar, het werkt vele malen prettiger en draagt bij aan een goede werksfeer en een verhoogde productiviteit. Een schoon en fris kantoor is belangrijk bij het maken van een goede indruk op uw klanten. CNS Cleaning weet er alles van. Maak nu een afspraak, mail CNS.

Bel 06 267 17 140

glasbewassing binnen en buiten

Ramen wassen is een professie, waar meer bij komt kijken. CNS Cleaning heeft het vakmanschap en de juiste materialen hiervoor in huis. Wij werken vanaf de grond met ladder of met een telescopisch systeem. Maak een afspraak met CNS Cleaning over de mogeljkheden.

naar contact

gevelreiniging
en -onderhoud

 Een schone gevel is het behoud van uw bedrijfspand en biedt een nette uitstraling. CNS Cleaning staat u van dienst met alle soorten van gevelreiniging en -onderhoud. Ook verzorgen wij hogedrukreiniging van terrassen.

neem contact op

CNS Cleaning werkt met vca gecertificeerde medewerkers

VCA is een veiligheidsdiploma op het gebied van veilig en gezond werken. Met dit certificaat wordt bevestigd dat CNS-cleaning veilig en gezond werkt. Wij zijn bekend met de Arbowet- en regelgeving, we herkennen onveilige situaties en handelingen en kunnen hierdoor arbeidsongevallen voorkomen. Al onze medewerkers zijn vca-gecertificeerd. Met CNS-cleaning speelt u op safe.

CNS cleaning:
vakmanschap in schoonmaak en glasbewassing